Dabar galite atsiųsti „Instagram“ DM, o pranešimas net bus ištrintas kito asmens telefone

Kai „WhatsApp“ įdiegė naują funkciją, o tai reiškia, kad galite ištrinti savo pranešimą iš pokalbio ir jis vėl pasirodys kaip „šis pranešimas ištrintas“ , jautėsi revoliucingai. Bet tai jau nieko, palyginti su tuo, ką ką tik pristatė „Instagram“, nes dabar galite išsiųsti savo „Instagram“ pranešimus ir DM, o pranešimas taip pat dings iš kito asmens telefono!

Tarsi pokalbis niekada neįvyko, dabar galite atsiųsti bet kokį pranešimą, kurį išsiuntėte per „Instagram Messenger“. Taigi, jei netyčia atsakote į kažkieno istoriją, kurios nenorėjote, galite pašalinti įrodymus, kol jie net nesugebės jų perskaityti. Kai kurie žmonės tai vadina dujinis apšvietimas , Aš tai vadinu genijumi.



Greta galimybės nutildyti kieno nors „Instagram“ istoriją ir įrašus iš savo profilio ir slapta žiūrėti jų istoriją jiems nežinant , tai naujausias „Insta“ atnaujinimas, kuris rimtai atsako į mūsų maldas.



Tai jūs darote:

Eikite į tiesioginius pranešimus ir raskite pranešimą, kurį norite pašalinti. Laikykite nuspaudę pranešimą ir palieskite „neišsiųsti“

Paveikslėlyje gali būti: tekstas



Laikykite nuspaudę pranešimą ir paspauskite „išsiųsti“

Kai paliesite „Išsiųsti“, jis dings ir pirmasis pokalbio pranešimas bus tas pranešimas, kuris anksčiau buvo rodomas prieš ką tik ištrintą

Paveikslėlyje gali būti: diagrama, tekstas, etiketė

Taip atrodys ne tik jūsų ekranas, bet ir kito asmens pokalbis pašalins jūsų pranešimą

Paveikslėlyje gali būti: tekstas, puslapis



Jūsų žinutė dingo! PRADINGO amžiams!!

Asmeniui nebus pranešta, kad ištrynėte pranešimą

Bet jei jie yra savo „Instagram“ sklaidos kanale ir mato, kad DM atėjo su žinučių programos piktograma mėlyna spalva su „1“, o tada jūs ištrinsite pranešimą, mėlyna piktograma grįš taip, lyg nebūtų jokio pranešimo .

Pavyzdžiui, kai ką tik buvo išsiųstas naujas pranešimas

Paveikslėlyje gali būti: prekės ženklas, logotipas

Tai įvyksta po to, kai kitas asmuo neišsiuntė savo žinutės

Paveikslėlyje gali būti: prekės ženklas, logotipas

Genijus

Ištrynę pranešimą, negalėsite jo atgauti. Vienintelis būdas kada nors sugrįžti į tave yra tai, jei kitas asmuo turi ekrano kopiją prieš tai, kai tau buvo suteikta galimybė ištrinti.

Kiti straipsniai apie „Instagram“:

1) Taip galite paslėpti kieno nors „Instagram“ istoriją nuo savo sklaidos kanalo, jų nesekdami

du) Štai kaip žiūrėti kažkieno „Instagram“ istoriją nematant, kad jūs ją matėte

3) Kaip gauti mėlyną varnelę „Instagram“, „Tinder“, „Facebook“ ir „Twitter“

4) Štai kaip „Instagram“ reitinguoja žiūrovų eiliškumą jūsų „Insta“ istorijoje